top of page
WhatsApp Image 2023-07-19 at 10.23_edited.jpg

Wie is Swenny

Beste allemaal,

Mag ik mezelf even voorstellen? Ik ben Swenny Ritzen, bijna de magische leeftijd van 50 bereikend dit jaar, met een leven dat gevuld is met vele ups en downs waar ik, waarschijnlijk vreemd voor sommigen van jullie, heel dankbaar voor ben!

Ik heb het geluk dat ik 3 geweldige zonen heb, die elk 3 fantastische schoondochters aan mijn leven hebben toegevoegd. Als kers op de taart heb ik ook nog eens 2 heerlijke kleinzonen en 2 pluszonen. Ik moet inderdaad mijn mannetje staan tussen al die mannen hier.

De vele zware, soms keiharde beproevingen in mijn leven hebben mij bijna ervaringsdeskundige gemaakt, ook al heeft het maar een paar keer niet veel gescheeld.

Maar daardoor inspireer ik blijkbaar veel mensen door mijn positieve instelling en kracht. Geloof me, het leven is met momenten echt hard voor me geweest en het water heeft me vaak aan de lippen gestaan, zodat ik zelfs flirtte met de gedachte van opgeven!
 

 • Ongelukken door de fouten van anderen hebben mij met blijvende medische letsels achtergelaten, resulterend in serieuze lichamelijke beperkingen.

 • Relaties die niet aan de verwachtingen voldeden zoals beloofd in de boekjes, maar eindigden in groot drama.

 • Meerdere operaties die een lichtpuntje in de tunnel hebben gebracht.

 • Het hartverscheurende afscheid van mijn grootste voorbeeld, mijn moeder, die zachtjes in mijn armen op haar laatste reis ging... zonder te beseffen hoe diep een dal van verdriet, rouw, onzekerheid, angst, steun en nog veel meer kan zijn.

 • Het rennen door een brandend huis om mijn eigen kind te redden, wat uiteindelijk mij heeft gered... Ook dit was slechts één ademhaling verwijderd van het andere uiterste.

Maar gelukkig zijn ze aan de overkant nog niet klaar voor mij...

En dat is precies wat ik nu wil doen met mijn talenten, kracht en positiviteit, en met de inzet die het leven soms van ons vraagt, samen met mijn levenservaringen (en die zijn er heel wat): jou helpen om jouw doelen te bereiken.

Het kan zijn dat je onderweg in het leven kwaliteiten, eigenschappen of talenten hebt verloren, maar dat hoeft niet te bepalen hoe de rest van je leven eruitziet!

Dit besef kwam bij mij door hypnose...

 • Flirtende gedachten werden krachtbronnen.

 • Negatieve ervaringen werden waardevolle lessen.

 • Mislukte operaties hebben mij andere kwaliteiten laten ontdekken.

 • Gebroken relaties hebben mij gevormd tot de vrouw en moeder die ik nu ben.

 • De brand heeft me dankbaarheid geleerd, ondanks het verlies van materiële zaken, heb ik zelfliefde ervaren en besef ik dat ik er mag zijn met een oprechte glimlach.
   

Hypnose is een krachtig instrument dat het onderbewustzijn of hoger bewustzijn in staat stelt om te herstellen...

Net zoals een botbreuk kan genezen, waarom zouden trauma's, nare gebeurtenissen of vervelende gewoonten dat dan niet kunnen? Met de juiste geestelijke ondersteuning.

Ik heb verschillende opleidingen gevolgd om een uitgebreid repertoire aan technieken tot mijn beschikking te hebben en na een open en eerlijk intakegesprek zal ik samen met jou overleggen hoe we jouw specifieke uitdagingen zullen aanpakken. De mogelijkheid om vanuit diverse opleidingen te putten biedt mooie kansen op herstel, soms al na één of twee sessies...
 

Ik kan het Jeffrey Sephens protocol toepassen, evenals het Simpson protocol (bij dit protocol kan ook contact worden gemaakt met overledenen indien er nog afscheid genomen moet worden), Integral Eye Movement Therapy, regressie, energetische chakra healing onder hypnose (zodat je begrijpt waarom bepaalde blokkades zich bevonden), dolfijnen reiki (om eventuele emotionele blokkades op te heffen indien nodig).
 

De combinatie van deze methoden heeft ervoor gezorgd dat ik de persoon ben geworden die ik hoorde te zijn, zonder blokkades, zonder lasten, zonder de beproevingen van het leven, want wat er ook gebeurde, ALLES HEEFT EEN REDEN, en daar ben ik dankbaar voor... Of het nu moeilijk was, een les, mooi, of een geschenk...

Ik wil jou graag helpen om de beste versie van jezelf te worden, zonder blokkades, zonder trauma's, zonder blijvende littekens van het leven...

Always with a smile, be positive.

Zo ben ik, en dat kun jij ook zijn.

bottom of page