top of page
WhatsApp Image 2023-07-19 at 10.23_edited.jpg

Aanbod

Hypnotherapie kan een breed scala aan symptomen behandelen. De behandeling wordt aangepast aan elk individu en kan langlopend of kortdurend zijn. Kijk hieronder voor meer informatie over enkele populaire behandelingen die door Swenny aangeboden worden.

* Basis hypnose

* Advanced hypnose

* Jeffrey Stephens protocol

* The simpson protocol

* The Simpson protocol advanced 

* Masterclass Regression

* Virtueel gastric banding

* Intergral Eye Movement Therapy

* Energetische stervenbegleiding

* Master dolfijnen reiki

Hoe hypnotherapie kan helpen

Tijdens hypnotherapiesessies wordt de cliënt in een ontspannen toestand gebracht, vergelijkbaar met dagdromen, waarin zij meer ontvankelijk zijn voor suggesties en positieve veranderingen kunnen aanbrengen in hun gedrag, emoties en percepties. Hypnotherapie kan op verschillende manieren helpen bij het verbeteren van het welzijn en het omgaan met verschillende problemen. Hier zijn enkele manieren waarop hypnotherapie kan helpen:

  • Gedragsverandering: Hypnotherapie kan helpen bij het aanpakken van slechte gewoonten, zoals roken, nagelbijten of overmatig eten. Door middel van suggesties in trance kan de therapeut positieve gedragsveranderingen bevorderen en ongewenste patronen doorbreken.

  • Angst en stressvermindering: Hypnotherapie kan helpen bij het verminderen van angst en stress door dieper gelegen oorzaken te onderzoeken en ontspanningstechnieken aan te leren die de cliënt kan toepassen in het dagelijks leven.

  • Traumaverwerking: Hypnotherapie kan worden gebruikt om mensen te helpen traumatische ervaringen te verwerken en emotionele blokkades los te laten die zijn ontstaan als gevolg van traumatische gebeurtenissen.

  • Zelfvertrouwen en zelfbeeld: Hypnotherapie kan worden ingezet om het zelfvertrouwen en zelfbeeld van een persoon te versterken door positieve bevestigingen en versterkende suggesties te geven.

  • Fobieën en angsten: Hypnotherapie kan effectief zijn bij het verminderen van irrationele angsten en fobieën door de onderliggende oorzaak van de angst aan te pakken en positieve alternatieve reacties te introduceren.

  • Pijnmanagement: Hypnotherapie kan bijdragen aan het verminderen van pijn en het verbeteren van het omgaan met chronische pijnklachten door middel van ontspanningstechnieken en het beïnvloeden van percepties van pijn.

  • Gewichtsverlies: Hypnotherapie kan ondersteunend zijn bij gewichtsverliesprogramma's door de motivatie te vergroten, eetgewoonten te verbeteren en gezonde keuzes te bevorderen.

Diensten

Na een grondig intakegesprek waarin we jouw behoeften en doelen bespreken, kan er in één sessie gebruik worden gemaakt van verschillende tools of vormen van hypnose. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare methoden en hun toepassingen:
 

  • Integrale Eye Movement Therapy (IEMT): Zeer effectief bij het behandelen van angsten, trauma's, depressie, PTSS en burn-out.

  • Energetische Stervensbegeleiding: Gericht op het ondersteunen en begeleiden van het stervensproces, met aandacht voor zowel de emotionele als spirituele aspecten.

  • Master Dolfijnen-Orka Reiki: Uitstekend geschikt voor ontspanning, stressvermindering, emotioneel evenwicht, fysieke genezing en spirituele groei.

bottom of page